D.E. Heuving

Correct en klantvriendelijkheid is prima

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent! Wij wensen u nog heel veel plezier met de order toe.

Dianne Zwegers

Fijn en goede communicatie naar elkaar toe

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent en er een goede communicatie is geweest! Wij wensen u nog heel veel zitplezier toe!

Dijkema

Tot nu toe goed bevallen,communicatie mag wat duidelijker

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Mevrouw Romeijn

Wij hebben een uitstekende ervaring met meubelzorg. Prima alles geregeld en vriendelijke mensen die de stoel kwamen bezorgen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Threels

Redelijk, beloofd “oude” stoel mee te nemen bij tekenen van de offerte helaas niet gebeurd. Was volgens Meubelzorg niet de afspraak. Geen ruimte in de bus, maar er is toch 1 stoel uitgegaan die bij... Redelijk, beloofd “oude” stoel mee te nemen bij tekenen van de offerte helaas niet gebeurd. Was volgens Meubelzorg niet de afspraak. Geen ruimte in de bus, maar er is toch 1 stoel uitgegaan die bij ons is afgeleverd? Sales kan product goed verkopen, maar aflevering laat te wensen over.

Dooms

Vriendelijk, maar vragen eerst een absurde prijs voor een stoel en geven daarna veel korting

Geleen

Verkopers en bezorgers te vreden,bedankt.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Jan

Uitgebreide uitleg door verkoper, maar de prijsafhandeling en het maken van de overeenkomst was erg warrig en opdringerig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw order!

Gerard Hermans

Prima en kundig personeel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons! Wij wensen u nog veel plezier van uw order toe!

Broekhof

Een prima bedrijf de stoel is netje en zit goed .
is goed aan gemeten.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent over ons en dat de stoel lekker zit. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons... Hartelijk dank voor uw review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent over ons en dat de stoel lekker zit. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!