Hennie van den Berg

Een prettig gesprek, helder en duidelijke uitleg, goede afspraken.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over het contact en de service. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Van Den Eede

Zeer aangename voorstelling van de zetels eerst bij mij thuis en daarna in het woonzorgcentrum bij mijn ouders voor wie xe zetels bestemd waren. De levertijd werd strikt nageleefd er werd zelfs... Zeer aangename voorstelling van de zetels eerst bij mij thuis en daarna in het woonzorgcentrum bij mijn ouders voor wie xe zetels bestemd waren. De levertijd werd strikt nageleefd er werd zelfs vroeger geleverd dan de verwachte 8 weken. Ook bij levering heel vriendelijke mensen die de electrische zetels op de 2 kamers 1ste verdiep installeerden. De kwaliteit en het zitcomfort zijn een pak beter dan de oude zetels, die hebben we zelf naar het plaatselijk containerpark gevoerd omdat ze in zeer slechte staat waren, werden ze niet meegenomen. Hiervan werden wij bij de aankoop van de nieuwe zetels op de hoogte gebracht dus dat was geen probleem. Zeer positieve ervaring

Reactie Meubelzorg:

Wauw! Wat een mooi cijfer! Bedankt voor de mooie woorden en de positieve reactie!
Met vriendelijke groeten

Meulemans

De afspraken waren op één week na correct De levering was vlot en goede uitleg Het telefoneren was vlot en vriendelijk Als ze zegden wij bellen terug deden ze inderdaad. Volgens de verkoper gaan de... De afspraken waren op één week na correct De levering was vlot en goede uitleg Het telefoneren was vlot en vriendelijk Als ze zegden wij bellen terug deden ze inderdaad. Volgens de verkoper gaan de batterijen één maand mee. dat is wel met een korrel zout te nemen.
Die uitspraken laat hij beter achterweg. Gelukkig is dat geen probleem alles werkt perfect

Reactie Meubelzorg:

Wij zijn heel blij met het cijfer dat u ons gegeven heeft.
Uiteraard wensen wij u nog heel veel plezier toe met uw aankoop.

Guido Hertogs

Zeer tevreden, uitstekende en heel persoonlijke service

Reactie Meubelzorg:

Wauw! Wat een mooi cijfer! Hier zijn wij heel blij mee.

Leo Lambrechts

Zeer goede kwaliteitszetels en vlotte levering

Reactie Meubelzorg:

Wauw! Wat een mooi cijfer! Hier zijn wij heel blij mee.

Cambier Denis

Het personeel was vriendelijk en professioneel

Beste,
Wat fijn om te lezen!

p burgers

Prima contact en service

P van Poppel

Top

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Van Loveren

Heeeeele dure stoel. Blijkt echt niet uit de folder! Stoel voldoet wel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij hopen wel dat de stoel naar uw wensen voldoet. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bereiken. Wij wensen u nog veel plezier... Hartelijk dank voor uw review. Wij hopen wel dat de stoel naar uw wensen voldoet. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bereiken. Wij wensen u nog veel plezier met uw order!

Lurquin Jacqueline

Goede en vriendelijke service zowel voorverkoop als levering

yesssss een dikke 8 daar zijn wij heel blij mee
heel veel plezier gewenst van de zetel
met vriendelijke groet Meubelzorg Belgie