Van den Hende

Zeer positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

E.J. Van Laarhoven

Top

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

Van Osta

Nog geen idee maar de stoelen zitten niet goed

Ten Kate

Uitstekend!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

de boer

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u nog veel zitplezier toe!

HJ Buursen

Prima ervaring

fam. huider

Prima geregeld.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat goed om te lezen, wij wensen u nog veel zitplezier toe!

F J Eggink

Het is alles goed geregeld bij de bestelling .

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat alles goed is geregeld. Ik wens u nog veel zitplezier toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

CP Poot

Prettig geholpen en goede service .

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u prettig geholpen bent en tevreden bent over onze service. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u prettig geholpen bent en tevreden bent over onze service. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

Hans Verkerk

Zeer prettig en, voor zover ik er verstand van heb, kundig geholpen door Karel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u kundig geholpen bent door onze adviseur Karel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!