H de munnik

Geeft goede info

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat alles goed is uitgelegd. Wij wensen u nog veel plezier met de order toe!

Bert Krijger

Op tijd geleverd en goede onderhoudsinstructies. Met materiaal

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Goedendorp

Goede ervaring

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u het goed heeft ervaren! Wij wensen u nog veel plezier van uw order toe!

van rijnsbergen

Ik heb een goeie ervaring.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te horen dat u een goede ervaring heeft. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Wynants

Goed service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te horen dat alles goed is gelopen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Meubelzorg Roozendaal.

Ik ben heel tevreden ,het is een fijne stoel. Wel wil ik graag weten of de stof voor behandeld is tegen vuil. Dat zou wel moeten.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent. Onze stoelen worden in de fabriek geïmpregneerd: verder zie ik dat u een stofsoort heeft uitgekozen wat het best met... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent. Onze stoelen worden in de fabriek geïmpregneerd: verder zie ik dat u een stofsoort heeft uitgekozen wat het best met gedestilleerd water en een schone doek afgenomen kan worden. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Ben Scheeringa

Super tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent! Wij wensen u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

IJsselsteijn

Deskundige advisering, vriendelijke ontvangst en levering volgens afspraak.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

Mengerink

Positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen! wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Folles

Helemaal super, alle aandacht en onze vragen werden deskundig beantwoord

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent, dat horen we natuurlijk heel graag. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent, dat horen we natuurlijk heel graag. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan zullen wij altijd voor u klaar staan!