niessink

Geachte verkoop afdeling

Vanmorgen is mijn bestelde stoel keurig binnen de afgesproken levertijd bezorgd, en heb ik het restant bedrag voldaan.
Dat ik de stoel gekocht heb bij uw...
Geachte verkoop afdeling

Dat ik de stoel gekocht heb bij uw filiaal in Delden is eigenlijk een wonder, daar ik op meerdere fronten dingen hoorde en zag die mij tegen de borst stoten, en voor mij eigenlijk een reden was om niet bij uw bedrijf een stoel aan te schaffen.
Ik zal ze hier even op een rijtje zetten;
Ik las in de krant Tubantia uw advertentie met vet gedrukt “tot € 1000,-- inruil korting” weliswaar met een* er achter, maar wat het *tje inhield stond nergens op de pagina, ook op de bestelauto vanmorgen stond deze tekst, zonder *. Allemaal prima, alleen wordt pas bij het opmaken van het koopcontract vermeld dat dit alleen geld bij aanschaf van 2 stoelen. Ik zou nu de helft krijgen bij 1 stoel. Dan krijg ik te horen ja… maar ons magazijn zit vol met inruil stoelen, u mag uw inruilstoel houden en particulier verkopen, dan krijgt u van ons alsnog € 400,-- korting. Alles goed en wel, maar als het zo ligt, haal dan in godsnaam dat verhaal van € 1000,-- korting uit uw advertentie en bestelauto, want het komt bij mij over dat je de zaak belazerd, mede omdat er nergens bij geen enkele stoel een prijs indicatie staat, pas bij het opmaken van de koopacte krijg je die te horen, ondanks dat ik tijdens het proef zitten meerdere keren om een prijs indicatie heb gevraagd. Zet er een kaartje bij met een vanaf prijs , zodat men zelf al kan oordelen of een stoel binnen het te besteden budget past, en niet na het talloos passen een stoel denkt te hebben gevonden die goed zit , maar na blijkt veel te duur uitkomt.
Nog een puntje van ergernis is een groot banier met een (willekeurige) stoel er op, waar in u uw product als zeer goed presenteert en 10 jaar garantie , bij de opmaak van mijn koopcontract kreeg ik slechts 2 jaar garantie, toen ik verwees naar de banier, kreeg ik als antwoord, ja… maar dat geld alleen voor de stoel op die foto, zet het er dan bij als dat zo is, potverdorie , op deze manier voel ik me gewoon belazerd.
Als laatste wat me enigszins stoorde was het feit, dat nadat we het koop contract hadden getekend, de verkoper kwam met…o ja… ik moet nog wel even de maten meten, kunt u nog even gaan zitten en uw schoenen uitdoen, heb ik gedaan, en wou de schoenen weer aandoen, nu ben ik gehandicapt, en heb daarom een schoenlepel nodig om mijn schoenen weer aan te doen, blijkt niet aanwezig, dan denk ik dat er iets fout zit in de zaak waar je relax stoelen en staop stoelen verkoopt die meestal door ouderen en mensen met een ongemak worden aangeschaft , en vaak moeilijk hun eigen schoenen kunnen aandoen, vind ik het echt een manco dat er geen lange schoenlepel aanwezig is.
Voor zover mijn ongenoegen, de stoel is verder prima, maar met de opmerking van de verkoper dat hij mij graag een stoel verkocht, om in Markelo ook een voet binnen de deur te krijgen via mijn mond op mond reclame, zal tegen vallen als ik de geïnteresseerden boven staand verhaal vertel.
Hopende dat u in ieder geval hier in Twente die verkoop onzin weg laat, om de verkoop wat op te vijzelen, wens ik u veel wijsheid toe.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te zien dat de stoel goed is en tussen de afgesproken levertijd geleverd is. Vervelend om te zien dat u dit allemaal zo heeft ervaren. Bij verdere vragen of... Hartelijk dank voor uw review: fijn om te zien dat de stoel goed is en tussen de afgesproken levertijd geleverd is. Vervelend om te zien dat u dit allemaal zo heeft ervaren. Bij verdere vragen of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren. Wij wensen u veel zitplezier toe!

Lidy Oskamp

Prettig geholpen men neemt de tijd, heeft kennis van zaken en er is veel te kiezen en te leren over zitcomfort dat geeft een goed gevoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat ons personeel de tijd voor u heeft genomen. Ik wens u nog heel veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat ons personeel de tijd voor u heeft genomen. Ik wens u nog heel veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Reuvers

Goede ervaring

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

Wieger van Waveren de Jong

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

Marc Delahaut

Vlotte levering en service, duidelijke uitleg, goede communicatie

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor de positieve review! Wij wensen u nog veel plezier toe!
Meubelzorg België

CJ Vlaar

Komen afspraak na

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review: wij wensen u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Longerstaey

Goed zetel leuk vervaring

Beste,
Bedankt voor de positieve review, heel leuk om dit te lezen! Wij wensen u nog heel veel plezier toe.
Meubelzorg België

Prive

Correct behandeld,en goede uitleg van het produkt!!

Broos

Goed.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

A.J.Bos

Een goed bedrijf en wel snelle verkoper

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u nog heel veel zitplezier!