Jan

Prima, wel wat veel werknemers.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel plezier met uw order!

Gree

Redelijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen! Wij wensen u veel zitplezier toe!

W.

Goede voorlichting, vele probeermogelijkheden, vriendelijke bediening. Jammer alleen dat je niet rechtstreeks contact op kunt nemen met het verkooppunt.

Timmermans

Goeie uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat alles goed is uitgelegd aan u, wij wensen u veel zitplezier!

Dieny Leentvaar

Super leuk personeel dat luisterd naar de wensen van de mensen.
De mijnheer die kwam meten leuke spontane jonge man.
De 2 mannen die de stoel kwamen brengen super wat ze op zij hadden...
Super leuk personeel dat luisterd naar de wensen van de mensen.
De mijnheer die kwam meten leuke spontane jonge man.
De 2 mannen die de stoel kwamen brengen super wat ze op zij hadden gezet hebben ze ook weer terug gezet plastic gewoon weer mee genomen.
En het team achter de telefoon zijn even netjes en correct.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons personeel. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons uiteraard altijd... Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons personeel. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons uiteraard altijd contacteren!

Henri Partouns

Mijn ervaring met Meubelzorg is zeer positief gisteren hebben ze mijn bestelde Relaxstoel bezorgd. Zeer vriendelijke medewerkers en goede uitleg over de functies en mogelijkheden van de fauteuil. Mijn ervaring met Meubelzorg is zeer positief gisteren hebben ze mijn bestelde Relaxstoel bezorgd. Zeer vriendelijke medewerkers en goede uitleg over de functies en mogelijkheden van de fauteuil.
Ben zeer tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel zitplezier!

PRCoort

Prettig en informatief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u zo positief bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

prive

Prachtige stoelen

mieke van der vossen

Super fantastisch

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen! wij wensen u veel zitplezier toe!

Christa

Vriendelijk, deskundig en snel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen! Wij wensen u nog veel zitplezier met de order toe!