Johan Faes

Ontvangst en uitleg in de winkel was zeer goed.Toch vind ik het wel raar toen ze met de prijsofferte kwamen we nog bijna de helft hebben kunnen afbieden.
Levering was al na 7 weken en de...
Levering was al na 7 weken en de service en uitleg van de mannen was prima.
We zijn zeer tevreden over onze aankoop.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw aankoop. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd... Hartelijk dank voor uw mooie review: goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw aankoop. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Gerrit Kox

Zeer goede ervaring. Duidelijke uitleg over de stoelen en de verschillen tussen verschillende stoelen. Zijn in de winkel in Delden geweest zeer vriendelijk geholpen. De aflevering van de stoel was... Zeer goede ervaring. Duidelijke uitleg over de stoelen en de verschillen tussen verschillende stoelen. Zijn in de winkel in Delden geweest zeer vriendelijk geholpen. De aflevering van de stoel was volgens de afspraak, zelfs nog iets eerder. De stoel wordt netjes uitgepakt en goede uitleg over het gebruik en onderhoud ven de stoel. Kortom perfect wij zijn zeer tevreden en de stoel zit perfect.

Reactie Meubelzorg:

wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent daar doen wij het voor.
heel veel plezier gewenst met u relaxstoel.

de Jonge

Steen goed,belofte`s worden waargemaakt

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw order!

J Derhaag

Werd geholpen door een vriendelijke medewerker die alle tijd nam om ons goed te informeren dus klantvriendelijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u vriendelijk bent geholpen, wij wensen u veel zitplezier toe!

bollen

Goede service en leuke en vriendelijke behandeling

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Steenkamp

Prettig, goed geïnformeerd, fijne service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Stoel is binnen afgesproken leverdatum geleverd. Bezorgers hadden duidelijk op tijd aangegeven op het afleveradres te zijn en hebben dit waargemaakt en waren zeer vriendelijk. De stoel zit prima.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent en dat de bezorgers zich keurig aan de afgesproken tijden hebben gehouden. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

Smit

Prima ervaring, medewerker heeft op prettige manier meegedacht en geadviseerd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review: heel goed om te lezen dat u goed het allemaal goed hebt ervaren! Wij wensen u nog veel zitplezier met de order toe!

mattie hill

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw order!

Mevr. Vrutaal Mayer

Gekocht in Barendrecht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!