Roede

Geweldige keuze en mooi leer.
Jammer dat de bezorging zo lang duurt, 2 maanden!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw keuze. Helaas zit er een levertijd verbonden aan op maat gemaakte producten: wij hanteren een levertijd van 6 tot 16... Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw keuze. Helaas zit er een levertijd verbonden aan op maat gemaakte producten: wij hanteren een levertijd van 6 tot 16 weken. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

C.C. Bakker

Vriendelijke en ter zake kundige medewerker tijdens de aanschaf getroffen. Levering ruim binnen de gestelde termijn uitgevoerd. Besteld artikel keurig afgewerkt en van de overeengekomen... Vriendelijke en ter zake kundige medewerker tijdens de aanschaf getroffen. Levering ruim binnen de gestelde termijn uitgevoerd. Besteld artikel keurig afgewerkt en van de overeengekomen eigenschappen voorzien.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u vriendelijk geholpen bent en dat u uw order snel heeft ontvangen. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u vriendelijk geholpen bent en dat u uw order snel heeft ontvangen. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

D. van Leeuwen

Vriendelijk personeel en levering eerder dan verwacht!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u nog heel veel zitplezier!

Doornekamp

Tot nu toe prima

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Eltje Bulthuis

De zithoogte van de stoel van mijn vrouw is te hoog. Ze komt niet met de voeten op de grond. Na telefonisch contact werd mij gezegd dat de zithoogte zich nog gaat aanpassen gedurende de eerst 6... De zithoogte van de stoel van mijn vrouw is te hoog. Ze komt niet met de voeten op de grond. Na telefonisch contact werd mij gezegd dat de zithoogte zich nog gaat aanpassen gedurende de eerst 6 weken. Mijn stoel had dezelfde zithoogte en daar zit ze wel goed in…..

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat uw vrouw haar stoel te hoog is. Ons advies voor nu is dus ook om lekker veel gebruik te maken van haar nieuwe stoel zodat de stoel goed... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat uw vrouw haar stoel te hoog is. Ons advies voor nu is dus ook om lekker veel gebruik te maken van haar nieuwe stoel zodat de stoel goed ingezeten wordt. Verder kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 085 065 5292: wij helpen u graag verder.

Bolander

Verkoopadviseur kwam thuis, daarna stoelen besteld. 2 stoelen moesten niet draaien en 1 wel. Echter bij levering bleken alle 3 de stoelen te kunnen draaien wat niet de bedoeling is.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: u kunt altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor (085-065 5292) om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

meubelzorg roosendaal

Erg goed, goede service, zowel in de winkel als bij levering
alleen jammer dat de levering zolang duurt

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service. Helaas zitten we verbonden aan een lange(re) levertijd omdat het om op maat gemaakte producten gaat: ik wens u... Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service. Helaas zitten we verbonden aan een lange(re) levertijd omdat het om op maat gemaakte producten gaat: ik wens u wel heel veel zitplezier toe!

Lida van Veen

Onze ervaring is goed. We werden de 1e keer erg prettig ontvangen en geholpen door Sydney.
Ook de service is perfect. Een van onze stoelen was niet goed gemaakt, veel te klein, te laag etc. Zonder problemen is dit euvel door de zaak in Heerhugowaard opgelost

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door mijn collega. Wat vervelend om te lezen dat 1 van de stoelen niet goed was maar ook fijn om te zien dat dat... Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door mijn collega. Wat vervelend om te lezen dat 1 van de stoelen niet goed was maar ook fijn om te zien dat dat opgelost!
Wij wensen u nog heel veel zitplezier met de order toe!

Doomen

Er is ons niet alles verteld. Bijvoorbeeld dat de stoelen ook met accu geleverd kunnen worden. Nu zitten we met twee snoeren over de grond.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. U zou eventueel contact kunnen opnemen met ons kantoor wie weet wat wij voor u kunnen beteken. Voor nu wensen wij u nog veel zitplezier!

Jan van Tongeren

Goede voorlichting. redelijke leverantie. Stoel bevalt goed maar ervaringstijd is nog erg kort

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review, Goed om te lezen dat u goed ent voorgelicht. Wij wensen u nog veel zitplezier!