meubelzorg

Er was afgesproken dat we de oude meubels konden meegeven bij de levering van de nieuwe zetels .op de bestelbon foute vermelding , maar achteraf telefonisch bevestigd dat ze zouden meegenomen worden... Er was afgesproken dat we de oude meubels konden meegeven bij de levering van de nieuwe zetels .op de bestelbon foute vermelding , maar achteraf telefonisch bevestigd dat ze zouden meegenomen worden , wat dus niet het geval is geweest. Bij levering werd dit dus geweigerd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik heb uw koopovereenkomst erbij gepakt en ik zie op de koopovereenkomst staan dat er geen inruil mee terug zou komen. Als dit niet tijdens de koop is afgesproken met... Hartelijk dank voor uw review: ik heb uw koopovereenkomst erbij gepakt en ik zie op de koopovereenkomst staan dat er geen inruil mee terug zou komen. Als dit niet tijdens de koop is afgesproken met de adviseur kunnen wij helaas niet de oude meubel(s) mee terugnemen. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Sanderman J

Correct en prettig contact

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel goed om te lezen dat u het contact als prettig heeft ervaren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ben Bet

Duidelijke uit leg over de stoelen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen! Wij wensen u veel zitplezier toe!

Franke H.G.J.A.

Goede levering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen, wij wensen u veel zitplezier toe!

benjamins

De stoel zit prima ik wil het niet meer kwijt het prima en ik heb het de buren ook aanbevolen

Reactie Meubelzorg:

hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent en ons bij de buren heeft aanbevolen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

HW van schalkwijk

Bedrijf is goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw leuke review: wat fijn om te lezen, Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ineke Spee

Zeer positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

J.J. van Baarsen

Mooie stoel, verrassend snel in huis!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: veel zitplezier toegewenst!

gh vonk klaassen

Tot nog toe goed onvriendelijk bezorg personeel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Thea Oomen

Levering was sneller dan gepland. wij zijn zeer tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: goed om te lezen dat u snel uw order heeft ontvangen en dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!