J.G. Hofste op Bruinink

(Bewerkt)

UISTEKEND VRIENDELIJKE BEDIENING

Hermelink

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

van Assema

Goed advies, vriendelijk en goede kennis van producten.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor u review: Wij wensen u veel zitplezier toe!

De Groot

Medewerker Arbi (Barendrecht) heeft op vriendelijke en deskundige wijze ons advies gegeven bij de aanschaf van een stoel voor mijn moeder. Bovendien werd hij supersnel keurig thuis afgeleverd. Goede... Medewerker Arbi (Barendrecht) heeft op vriendelijke en deskundige wijze ons advies gegeven bij de aanschaf van een stoel voor mijn moeder. Bovendien werd hij supersnel keurig thuis afgeleverd. Goede service!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te lezen dat alles goed is verlopen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Uittien

Mooi meubel geleverd, netjes geïnstalleerd en verpakking meegenomen. Vriendelijke bezorgers. Goede uitleg over de werking.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te lezen dat alles netjes bij u is bezorgt, wij wensen u veel zitplezier toe!

Aad

J.den Hoed

Goed bedrijf met aandacht voor de klant en rust bij het afleveren.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Jan de Laat

Alles goed en correct afgehandeld

Meubelzorg

Ontzettend irritante reclame die je niet weg kan klikken

FAM Grootswagers Verhagen

Met een woord GEWELDIG
echt een aanrader.
De aankoop gedaan in Udenhout . Ze hadden ruim de tijd voor ons .
En de stoelen ook netjes afgeleverd door 2 jonge knapen en ook goede...
Met een woord GEWELDIG
echt een aanrader.
De aankoop gedaan in Udenhout . Ze hadden ruim de tijd voor ons .
En de stoelen ook netjes afgeleverd door 2 jonge knapen en ook goede tekst en uitleg. MVGR fam Grootswagers Verhagen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent en ook goed bent geholpen! Ik wens u nog veel zitplezier toe!