Fijne bedrijf reageert snel
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat uw zo tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!
Hartelijk dank voor uw mooie review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het erg lastig om de 'uiteindelijke' prijs te noemen omdat dit geheel afhankelijk is van uw eigen keuze.
Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u zo gastvrij bent geholpen. Wij doen onze uiterste best om dit altijd te kunnen bieden. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw order.
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!
Hartelijk dank voor uw lieve review: heel goed om te lezen dat uw order al bij u is geleverd en dat u goed geholpen bent door ons personeel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen...
Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen! veel zitplezier van uw order!