Tonny Gysbrechts

Goede uitleg en vriendelijke verkoper op 7 februari gekocht wachttijd 10 tot 12 weken gisteren 9 maart geleverd 4 weken een duimpje voor het personeel van meubelzorg. Groetjes van Tonny Gysbrechts... Goede uitleg en vriendelijke verkoper op 7 februari gekocht wachttijd 10 tot 12 weken gisteren 9 maart geleverd 4 weken een duimpje voor het personeel van meubelzorg. Groetjes van Tonny Gysbrechts uit (Heusden-Zolder) Limburg België.

Reactie Meubelzorg:

wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent wij wensen heel veel zitplezier
met vriendelijke groet
Team meubelzorg Belgie

Guido de vos

Afspraak en levering correct verlopen

Reactie Meubelzorg:

wat goed om te lezen dat u tevreden bent wij wensen u veel zitplezier.
Team meubelzorg Belgie

gerda

Prima geholpen door Bert in Hoogland

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wat goed om te horen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega Bert. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

de Jong bestelling voor van Konijnenburg

Stoel besteld in Barendrecht. Eerder geleverd dan de levertijd. Fijne bezorgers die het oude bankje voor mijn bejaarde moeder hebben meegenomen om af te voeren. Fijne service.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wat goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen uw moeder nog heel veel zit plezier!

Anne Marie Blaauw

Perfecte service. Heel klantvriendelijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! Wat goed om te horen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega's. Ik wens u nog veel zitplezier toe met uw order!

C A Hopstaken

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te horen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

J.W. Brussaard-Schipper

Succes vol geholpen en vriendelijke mensen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Ik wens u nog veel plezier van uw order toe

Jacobse

Fantastisch

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te horen dat u ons als fantastisch heeft ervaren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

Valstet

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: heel fijn om te zien dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Ab maas

Zeer tevreden prima service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor review: wat fijn om te horen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!