W.H. Pas

Goede kennis van zaken en prima services bij aflevering! Complimenten

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

L.Voogt

Uitstekende service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat goed om te horen! Wij wensen u veel plezier van uw order toe!

G. Meijers

Heel fijn bedrijf, personeel in de winkel in Roosendaal zeer kundig en eerlijk. Een fijne relax fauteuil gekocht, wel een aantal weken moeten wachten maar dat is zeker de moeite waard, levering... Heel fijn bedrijf, personeel in de winkel in Roosendaal zeer kundig en eerlijk. Een fijne relax fauteuil gekocht, wel een aantal weken moeten wachten maar dat is zeker de moeite waard, levering door vakkundig en vriendelijk personeel goede uitleg over de stoel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met de stoel!

Bosma

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: wat fijn dat de levering snel is gegaan. Wij wensen u veel plezier van uw order!

Geeraert Eddy

Vriendelijke mensen die de demonstratie gegeven, en aan de mensen die de relax hebben geleverd , alles goed uitgelegd , PS wel 1 probleem ; de kabel van het bedieningsbakje voor de relaxzetel is... Vriendelijke mensen die de demonstratie gegeven, en aan de mensen die de relax hebben geleverd , alles goed uitgelegd , PS wel 1 probleem ; de kabel van het bedieningsbakje voor de relaxzetel is veel te kort , u kun het niet bij u nemen in de zetel

Reactie Meubelzorg:

Beste, bedankt voor uw review! We nemen het mee en gaan zoeken achter een oplossing!
Met vriendelijke groeten,
Meubelzorg, België

Margaret de Jong

Barendrecht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u veel zitplezier toe!

meubelzorg udenhout

Goede voorlichting, niet opdringerig, alle tijd voor keuze; ruim twee en half uur binnen geweest, alle lof voor deskundigheid van Yvette van filiaal udenhout! Nu nog afwachten of alles naar... Goede voorlichting, niet opdringerig, alle tijd voor keuze; ruim twee en half uur binnen geweest, alle lof voor deskundigheid van Yvette van filiaal udenhout! Nu nog afwachten of alles naar verwachting is; pas net besteld..... Gr L en C

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Wat goed om te horen dat u zo goed geholpen bent. Hopelijk gaat alles naar verwachting!

A.Oudshoorn van Vliet , dochter van mevr. t.van vliet

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Jennen

Vertrouwen, komen met een oplossing.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Mocht er iets zijn kunt u altijd contact opnemen met het hoofdkantoor 085-065 5292. ik wens u nog veel zitplezier toe!

Numan

Na klachten over het ontbreken van goede neksteun in een relax-stoel, heeft Meubelzorg deze klacht serieus genomen en alsnog een passende nekrol beloofd.
We zijn heel blij.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw goed geholpen bent. Wij wensen u nog heel veel zitplezier!