olga gossaert

Heel tevreden met de relax, vertegenwoordiger heel vriendelijk maar ik vind dat de prijsafspraak niet où k was, men begint met een zeer hoge prijs (men verschiet ervan) en dan kun je plots tot de... Heel tevreden met de relax, vertegenwoordiger heel vriendelijk maar ik vind dat de prijsafspraak niet où k was, men begint met een zeer hoge prijs (men verschiet ervan) en dan kun je plots tot de 1/2 komen, heb mij voorgenomen nooit nog iets via huis aan huis te bestellen, waarom niet direct de juiste prijs aanduiden, als men niks zegt betaalt men dus het dubbele, in de winkel weet men waar men aan toe is en akkoord men kan ook 10% krijgen maar men weet direct waar men aan toe is, hier heb ik 5xgezegd niet akkoord te zijn met prijs en dat ik eerst nog eens naar de winkel ging, uiteindelijk heeft men dan een lagere prijs aangeboden en ik durfde werkelijk niet meer weigeren, ben nu voor het ogenblik wel tevreden met de kwaliteit

G. Baccus

Zeer duur en geen goede kwaliteit. Op maat gemaakt,maar klopt helemaal niet.

Patrick

Op zoek naar een dringende oplossing om een aangepaste zetel aan te schaffen werd Meubelzorg gecontacteerd.
Na een vlot verkooppraatje werd de (dure) bestelbon ondertekend. De levering volgde vlot, prima materiaal alleen... zat er een ongevraagde (en ongewenste) module op de stoel. Dit werd pas weken later gezien (de stoel werd in een woonzorgcentrum geleverd doch wegens het plotse overlijden van mijn vader werd de (ongebruikte) stoel enkele weken veilig opgeslagen).

Joke Langenberg

Facebook

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor de review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

John

Mooie stoelen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met de stoelen!

particulier

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

Zoetmulder

Klantvriendelijk,correct,behulpzaam,soepel meedenkend ,aardig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u nog veel plezier met uw order!

W.O. Buys

Produkten gezien uit een foto'album'

Reactie Meubelzorg:

hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel plezier met uw order!

de Pre

Een adviseur thuis gehad en heel erg prettig en rustig geholpen.
voorbeeld voor veel bedrijven.
duidelijk in de prijs opbouw en heel erg transparant.

Reactie Meubelzorg:

wat fijn om te horen heel veel plezier gewenst.
met vriendelijke groet
Meubelzorg Belgie

Kees

Goede ervaringen tot nu toe met Meubelzorg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw order!