A. Vollebregt

Prima service.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Nico Bakker

Prima geregeld

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dan voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

Corrie Nieuwdorp

Ontzettend goed geholpen.Uitleg en advies geweldig.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met de order!

N.V.T.

Gewoon goed,en snelle levering!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw order!

Smit

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te horen! Wij wensen u veel zitplezier!

Goverde

We gingen voor een stoel kijken omdat ik ernstige rugklachten heb. We zijn prima geholpen, vakkundig advies en goed kunnen proefzitten. Daarna heeft de verkoopster (Wilma) haar best gedaan om tot... We gingen voor een stoel kijken omdat ik ernstige rugklachten heb. We zijn prima geholpen, vakkundig advies en goed kunnen proefzitten. Daarna heeft de verkoopster (Wilma) haar best gedaan om tot een goede prijs te komen. Uiteindelijk zijn het twee stoelen geworden.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: wat fijn om te horen dat u passende stoelen heeft gevonden! Zodra uw stoelen bij ons binnen zijn gekomen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor... Hartelijk bedankt voor uw review: wat fijn om te horen dat u passende stoelen heeft gevonden! Zodra uw stoelen bij ons binnen zijn gekomen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor de levering.

Xxxxxx

Prijslijst downloaden heb je geen huisadres voor nodig. Dus ……..

M,H. Hendriks

Prettige medewerkers en prima instructies

Mw Heijnen

Vriendelijk geholpen, geen druk. Bezorging is ook prima gegaan

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier!

Martens

Vriendelijke benadering. Fijne levering en dito uitleg.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met de order!