fam van Halderen

We zijn zeer tevreden met de stoel en met de levering ervan

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review, Goed om te lezen dat u tevreden bent met de stoel en de levering. Wij wensen u nog heel veel zitplezier met de stoel!

G. Pruijn

Bij nieuwe zaak in Delden geweest. Daar prettig en goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en verkoper voorzag ons van alle informatie. Stoel gekocht en ik denk dat we daar geen spijt van... Bij nieuwe zaak in Delden geweest. Daar prettig en goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en verkoper voorzag ons van alle informatie. Stoel gekocht en ik denk dat we daar geen spijt van krijgen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur in Delden. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd... Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur in Delden. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Mia

Zeer positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw order!

J vd Fijnegeer

Erg vriendelijk en goed geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u goed en vriendelijk geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

willy mertens

Alles netjes volgens de gemaakte afspraken

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor deze schitterende review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over u aankoop en onze diensten.
Met vriendelijke groeten,
Meubelzorg, België

J vanVessem

Tweede bestelde leren stoel had kleur afwijking en ook niet volledig afgeleverd conform de de afspraak, mis afdekhoes van accu

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U kunt uiteraard contact met ons opnemen hier voor. Wij zijn bereikbaar op dit telefoonnummer 085-065 5292.... Hartelijk dank voor uw lieve review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U kunt uiteraard contact met ons opnemen hier voor. Wij zijn bereikbaar op dit telefoonnummer 085-065 5292. Wij wensen u nog veel plezier met de order.

Meubelzorg

Prettige bezorgers voorzichtig en beleefd!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze bezorgers. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Schooneveldt

Vriendelijke mensen begrepen mij wensen
Bank en stoel zitten goed levering was binnen de tijd die ze er vooruit getrokken hadden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe en bij verdere vragen kunt u ons altijd contacteren!

Vrouw

Vriendelijk, geduldig en kundig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Bons

Tot nu posetief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te horen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!