We zijn zeer tevreden met de stoel en met de levering ervan
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw review, Goed om te lezen dat u tevreden bent met de stoel en de levering. Wij wensen u nog heel veel zitplezier met de stoel!
Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur in Delden. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd...
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw order!
Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u goed en vriendelijk geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Bedankt voor deze schitterende review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over u aankoop en onze diensten.
Met vriendelijke groeten,
Meubelzorg, België
Hartelijk dank voor uw lieve review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U kunt uiteraard contact met ons opnemen hier voor. Wij zijn bereikbaar op dit telefoonnummer 085-065 5292....
Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze bezorgers. Ik wens u nog veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe en bij verdere vragen kunt u ons altijd contacteren!
Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: goed om te horen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!