Nico Webeling

Goede voorlichting door vriendelijke mensen.
Goede voorlichting door vriendelijke mensen.
Zeer snelle levering. De stoel werd geheel naar wens op zijn plaats gezet door alweer vriendelijke mensen. De stoel zelf heeft mijn leven aanzienlijk verbeterd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat de stoel uw leven heeft verbeterd. Ik wens u nog heel veel plezier van de stoel toe!

Velders

Prima stoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

Fj ten Have

Uitermate goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Henk

Stoel afgeleverd maar het frame was verbogen, na 2 weken weer opgehaald
begin oktobet door meubelzorg. Paar
keer gebeld weten van niets. Zelfs na aangetekende brief niets gehoord....
Stoel afgeleverd maar het frame was verbogen, na 2 weken weer opgehaald
begin oktobet door meubelzorg. Paar
keer gebeld weten van niets. Zelfs na aangetekende brief niets gehoord. Geen CBW garantie. Je ben jij de duivel 😈 te biecht wat een oplichters.

linda ghyselen

Niet tevreden

D de Wolde

Prima service, en snelle levering.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

W H PELS

Zeer positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Meubelzorg

Leuk geholpen en snelle levering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Hamers

Prima ervaring , deskundig advies !

Charles Steur

Buitengewone ervaring

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!