Ina de Man

Goede ervaring , met Meubelzorg. Keurig te woord gestaan aan de telefoon. Levertijd van de stoel die ik had uitgezocht was 8 tot 16 weken. Hij kwam in week 17. De bezorgers waren vriendelijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

C.Schaap - Roubos

Tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

fam de greeff

Zeer snelle levering . prima duo die fauteuil afleverde

A romein

Super goed

R.Vugts

Netjes behandeld

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u netjes bent behandeld. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Chris Parthesius

Zeer prettige ervaring met Meubelzorg gehad bij het bestellen en leveren van een relaxstoel (leer) inclusief verwarmingselement en accu. Ontvingen binnen twee weken een leenstoel en onze nieuwe... Zeer prettige ervaring met Meubelzorg gehad bij het bestellen en leveren van een relaxstoel (leer) inclusief verwarmingselement en accu. Ontvingen binnen twee weken een leenstoel en onze nieuwe stoel werd uiteindelijk al binnen 6 weken aan huis afgeleverd. Een probleem met de accu werd razendsnel opgepakt door de serviceafdeling en zeer adequaat opgelost. De stoel met 3 krachtige electro motoren is van hoge kwaliteit leer en past als een handschoen. Echt een stoel op maat!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u zo snel geholpen bent door onze serviceafdeling. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Prins g a

Zijn na een afspraak netjes ontvangen en zijn daarna door adv martin in Barendrecht goed voor gelicht,en hebben toen besloten om 2 feuiltuis te bestellen en die bevallen goed.

Joke van Eck

Vriendelijke medewerkers

Jansen

Heel goed geholpen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent! Ik wens u nog veel zitplezier toe!

FRÉ van den Berg

Geachte,
Prima verzorgd ,goede uitleg en vriendelijke bediening.