Super goed en heel tevreden
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseurs!
Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze adviseur. Spijtig dat u de afhandeling van de order niet als fijn hebt ervaren. Hopelijk heeft u alsnog veel...
Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u vindt dat de stoffering beter mag. U kunt ons altijd telefonisch benaderen op telefoonnummer 085 065 5292 zodat we u verder kunnen helpen.
Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!