Jan Johan Coenraad Langevelt

Heel netjes vanaf de aankoop je bent geen nummer

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Mekern

Uitstekend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u veel plezier van uw order!

Van Dijk

Goede voorlichting (helaas zonder gebruiksaanwijzing). Levering op tijd. Nu na 14 dagen nog steeds geen vertrouwen in de afstandsbediening. Aanwijzingen wel gegeven, maar door onze leeftijd niet... Goede voorlichting (helaas zonder gebruiksaanwijzing). Levering op tijd. Nu na 14 dagen nog steeds geen vertrouwen in de afstandsbediening. Aanwijzingen wel gegeven, maar door onze leeftijd niet blijven hangen. Graag alsnog een eenvoudige bedieningsinstructie met een toelichting op eventueel voorkomende bedieningsfouten en onderhoud (hoe vaak opladen en wanneer?).
(Copy aan SSH/ Stichting Seniorenraad Haarlemmermeer.)

Particulier

Na vervelende ervaring bij Prominent, bij jullie terechtkomen.
Prima ervaring van zowel de verkoper als de bezorgers Mitchel en Rick, deze twee mannen hebben alles heel duidelijk uitgelegd. Na vervelende ervaring bij Prominent, bij jullie terechtkomen.
Dikke 10 voor deze mannen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

EWM

Goed geholpen, alle tijd voor een duidelijke uitleg.

Jan Collong

Fijne verkooptechniek. Onverwacht snelle levering.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Rijntjes

Keurig netjes geholpen, zowel bij het maken van een keuze als bij de aflevering.

Klootwijk

Avbroekhoven

Goede ontvangst klantvriendelijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed ontvangen bent!

J.J.M.Teunissen - Touw

Goede service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!