Reactie Meubelzorg:
Bedankt voor dit zeer mooie cijfer! Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Fijn te lezen dat alles goed verlopen is.
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België
Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat fijn geholpen bent, wij wensen u veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw positieve review: Onze excuus dat uw bestelling vertraging had op gelopen. Wat fijn om te lezen dat de bezorging goed is verlopen, en het in elkaar zetten van de bank ook. Wij...
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat de bezorging goed is gegaan, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service! wij wensen u veel zitplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u uw order gister in goede orde heeft ontvangen. Ik heb uw koopovereenkomst bekeken en ik zie dat u wel een inruilkorting heeft gekregen: u...