Lenaerts Magda

Vriendelijk

Leek.

Deskundige verkoper en bezorgers

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Helena

We vonden het een hele prettige winkel in Hoogland. Er was volop ruimte voor alle vragen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

W.Guldemond

Wij hebben geen middel gehad om de stoelen te behandelen en geen Nederlandse beschrijving.De juffrouw die belde zei dat wij ook contant konden betalen en dat kon niet. De pinautomaat van jullie deed... Wij hebben geen middel gehad om de stoelen te behandelen en geen Nederlandse beschrijving.De juffrouw die belde zei dat wij ook contant konden betalen en dat kon niet. De pinautomaat van jullie deed het ook niet. Al bij al ging het niet zo lekker !

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen. U heeft inderdaad recht op een ledersetje en ik zal ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk naar u verstuurd wordt. De pinautomaat is... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen. U heeft inderdaad recht op een ledersetje en ik zal ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk naar u verstuurd wordt. De pinautomaat is ondertussen gemaakt dus die doet het weer: mijn excuses voor het ongemak. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 085 065 5292!

Theo

Meubelzorg België

Beste,
Wat fijn dat u tevreden bent ik hoop dat nog lang en heel veel plezier mag hebben van u relaxstoel.
en bedankt voor de 5 steren
met vriendelijke groet
Team meubelzorg Belgie

J.Duyzer

Het is een mooi bedrijf en je word heel fijn en goed geholpen..we hebben daar een mooie stoel gekocht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Gert van der Winden

Prettig bedrijf om een aankoop te doen.

tea veurink

Ervaring is 100% positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

M.Kuijpers

Tevreden, alles prima verzorgd

Partucilier

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!