Moonen

Heel goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: wat fijn om te horen. Wij wensen u veel zitplezier van uw order!

Adriana

Ik ben zeer tevreden. In de winkel ben ik goed geholpen en ook de bezorging was keurig verzorgd! De levertijd viel erg mee.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te horen dat u tevreden bent! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Rick

Goede verkoopster en aardige jongens die de stoelen kwamen brengen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

G.j. Hop

Zeer goede ervaringen met meubelzorg.
Mensen met verstand van zaken.
Zeer deskundig geholpen in de winkel in Heerhugowaard.
Vlotte levering van de stoel na 6 weken al in huis Zeer goede ervaringen met meubelzorg.
Mensen met verstand van zaken.
Zeer deskundig geholpen in de winkel in Heerhugowaard.
Vlotte levering van de stoel na 6 weken al in huis
30-12-2022 geleverd door twee kanjers van het magazijn vriendelijkheid ten top.

Van mijn krijgen ze een dikke 10

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons, ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Arie Schat

Beste meubelzorg, de levering en bezorging was prima. Alleen de armleuningen vinden wij wat aan de lage kant. De zitting van de herenstoel is te hoog, kan dit ook wat lager? Verder is alles prima.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: wat fijn om te horen dat de bezorging goed is gegaan. Wij zijn altijd telefonisch te bereiken op 085-065 5292.

Gertruida

Prettig geholpen maar dit mag wel voordeze prijs

Hietbrink

Correct

C.Platzbeecker

Prima bedrijf!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Douwe van Sluis

Als iemand met helemaal geen ervaring in de bejaarden bussines Ben ik aangenaam verrast door de professionele aanpak dat resulteerde in een fantastisch eindproduct.

Op de heijde

Bezorging was top zeer vriendelijk en professioneel
Verkoop altijd een aanbieding en gaat de prijs naar beneden. Dan heb je wel altijd het gevoel dat je teveel betaald