A.Huitema

Goede verkopers. heb duurste stoel gekocht. zegt wel iets over ontvangst. prettige mensen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: goed om te horen! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Jan

Keurig geholpen in winkel Udenhout

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Sietsma

Het is nog te vroeg om te beoordelen want mijn stoel is scheef en ik moet wachten op een monteur

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Ik hoop dat er snel bij u een monteur langs komt om het probleem te verhelpen. Ik heb het in ieder geval nog aangekaart bij de juiste afdeling. Dat ze dit zullen gaan... Hartelijk dank voor uw review: Ik hoop dat er snel bij u een monteur langs komt om het probleem te verhelpen. Ik heb het in ieder geval nog aangekaart bij de juiste afdeling. Dat ze dit zullen gaan oppakken.

Kees Jacobs

Prettige verkoop van de fauteuil,goede voorlichting. Bedrijf houdt zich aan gemaakte leveringsafspraken.

Postma

Goede verkoper in de zaak Oosterwolde

Pheter

Snelle service, zowel afspraak maken als levering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Kees en Jannie Koetzier

Deskundig, vriendelijk, geduldig personeel. Ruime keuze stoelen voor ouderen. Uitstekende kwaliteit.
Goede voorlichting op website. Bovendien uitgebreide info in folder.

Dit maakt...
Goede voorlichting op website. Bovendien uitgebreide info in folder.

Dit maakt het mogelijk - en is dus aan te bevelen - om thuis een voorselectie te maken. Het bezoek aan de showroom blijft dan beperkt tot het maken van een keuze uit de thuis reeds gemaakte voorselectie. NB: indien gewenst kunnen de voorgeselecteerde meubelen ook thuis uitgeprobeerd worden.
Een heel efficiënt winkelconcept.

Wel rekening houden met levertijden van 2 tot 4 maanden. Maar dan krijg je ook maatwerk en de tijd vliegt so wie so.

Jannie en Kees Koetzier.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Hetty Ulaga

Goed netjes,niets negatiefs

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

R.willemse

Zeer netjes bij ontvangst,en keurig geholpen voor de juiste stoel.

Schreuder

Goede en vriendelijke voorlichting bij aanschaf

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!