P.H.J. Noort

Goed, vriendelijk en behulpzaam personeel; fijne feestdagen en een flitsende jaarwisseling

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: wat fijn om te horen! Wij wensen u ook fijne feestdagen en een spetterend 2023

Roelofs

Positief

C.Groeneveld

Prima hebben zelf twee fantuils mee terug genomen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te horen! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Piet Waeijen

Snel besteld , snel geleverd. Prijslijst gevraagd van alles, van de banken nooit iets ontvangen. Dan maar ergens anders.

J.

Zeer goed bevallen.

C. Dibbets

De ontvangst kan stukken beter: neem bv de jas aan en schenk een kop koffie. De kennis van de produkten leek ons ruimschoots toereikend.

Hogers

Zeer goed

de Witte

ton

Verkoop truc vervelend kom gewoon met een eerlijke prijs
door Jeroen de verkoper heb ik deze stoel gekocht
prettig geholpen

Ad Matla,

Uitstekende kwaliteit. Goede service. Wel erg Ondoorzichtige prijslijst. Nergens is een extra optie in geld te vinden. Kosten van stoffering, leder, motoren en inruil. De vanaf prijs wordt daardoor... Uitstekende kwaliteit. Goede service. Wel erg Ondoorzichtige prijslijst. Nergens is een extra optie in geld te vinden. Kosten van stoffering, leder, motoren en inruil. De vanaf prijs wordt daardoor nimmer gehaald. Het product naar keuze kan dan ook in werkelijkheid vijf keer duurder worden. Uiteraard is de koper vrij in zijn/haar keuze, maar de vanaf prijzen zijn mijns inziens misleidend te noemen. Ben des al niet te min tevreden met mijn aankoop.
Advies, laat je niets wijsmaken bij een huisbezoek, wees kritisch en vraag naar de extra kosten, het loont.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het erg lastig om de 'uiteindelijke' prijs te noemen in onze brochures omdat dit geheel afhankelijk is van uw keuze. Kiest u voor stof, leder, en wat voor... Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het erg lastig om de 'uiteindelijke' prijs te noemen in onze brochures omdat dit geheel afhankelijk is van uw keuze. Kiest u voor stof, leder, en wat voor stof of leder kiest u dan? Kiest u voor een vast model of juist met motoren? Gaat u voor motoren, hoeveel motoren neemt u dan? En ga zo maar door. Ik wens u wel veel plezier van uw order toe!