Mutsaers

Dwingende verkoper, zeurend over klanten die beloven terug te komen maar dat niet doen. Argwanend naar ons toe. Bijzonder tevreden over de bezorging. Vriendelijk, rustig en behulpzaam Fijne mannen,... Dwingende verkoper, zeurend over klanten die beloven terug te komen maar dat niet doen. Argwanend naar ons toe. Bijzonder tevreden over de bezorging. Vriendelijk, rustig en behulpzaam Fijne mannen, die was ik graag tegengekomen in de winkel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u de verkoper als dwingend heeft ervaren. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe!

B.Brink

Goede service

Luc Bezemer

Uitstekend!

Justine cabooter

J. Manhave

Wij zijn uiterst tevreden met dit bedrijf. De kwaliteit en service zijn uitstekend: zie mijn review op de site.

Wigard

Janssen

Straatman

Snelle reactietijden, goede adviezen en voorspoedige levering. Vond alleen de uiteindelijk eindprijs hoog, want de beeldvorming uit de advertenties is heel anders.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier van uw order toe!

P.C. Schouten

Prima service, Goed verkooppersoneel.
Goed materiaal

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

J. de Ruiter

2 stoelen gekocht bij Martin van filiaal Barendrecht.Perfecte uitleg,neemt de tijd,zeer fijn geholpen.Na 2 maanden waren de op maat gemaakte stoelen klaar en werden ze bezorgd door 2 nette jongens... 2 stoelen gekocht bij Martin van filiaal Barendrecht.Perfecte uitleg,neemt de tijd,zeer fijn geholpen.Na 2 maanden waren de op maat gemaakte stoelen klaar en werden ze bezorgd door 2 nette jongens en goede uitleg van de stoelen.Echt top gelopen,en zeer mooie kwaliteit.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. ik wens u nog veel zitplezier van uw order toe!