Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Wim. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: Wat fijn dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: fijn om te horen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U kunt ons altijd contacteren zodat we samen met u mee kunnen kijken.
Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega's. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!