M.Brandsen

Men stunt met 10jaar garantie ik krijg er slechts 2jaar op een stoel van 3100 euro
Wordt ook niet even terug gekoppelt met navraag daar over.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw review: De garantie tot 10 jaar telt op stoelen die volledig van hout gemaakt zijn, de adviseur zal contact met u opnemen over de garantie van uw order.

Wijnhoven

De stoel valt me super tegen. Rare manier gemaakt,mijn voeten worden niet gesteund,deze vallen buiten de boot. Voor wat ik hiervoor heb betaald vind ik het beneden alle peil!!

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw review: Wat vervelend om te horen en dat u dit zo ervaart.. Mijn collega's van de service afdeling zullen contact met u opnemen.

L. Kahlmann

Snelle levering maar geen beloofde gemailde gebruiksaanwijzing voor draaiing

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u geen gebruiksaanwijzing heeft ontvangen. Ik zal u alles per mail toesturen wat wij beschikbaar hebben aan informatie over de stoel die u... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u geen gebruiksaanwijzing heeft ontvangen. Ik zal u alles per mail toesturen wat wij beschikbaar hebben aan informatie over de stoel die u heeft besteld. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

R.J.W.Otten

Snelle reactie verkoopafdeling en planning bezoek aan huis.
Keurige aflevering. Totale tevredenheid.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

D.A. Akkies

Op 9 november vanaf ons vakantieverblijf vertrokken naar Oosterwolde voor een oriënterend gesprek over twee sta-op stoelen en een bankstel.
We werden op hartelijke wijze verwelkomt door...
We werden op hartelijke wijze verwelkomt door verkoper Jeroen W. Na uitgelegd te hebben wat wij voor ogen hadden heeft hij ons langs een aantal stoelen geleid en ons, op een professionele en zeer prettige wijze, gewezen op de voors / tegens en mogelijkheden van de diverse stoelen.
Ons plan was om de bestelling in Barendrecht te plaatsen maar vanwege de professionele- en charmante wijze waarop hij ons bejegende en begeleidde, hebben wij ter plekke besloten de order bij hem te plaatsen, vooral om zijn plezierige benadering van onze vragen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve en uitgebreide review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Jeroen!

Sonja Moonen

Prima vooral de bezorgers van de stoel

Karin van der Aa

Prima uitleg, goede service en vriendelijk personeel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Ylona Ettema

Super Fijn geholpen in Filiaal Geleen door Rahol, goede uitleg zeer vriendelijk en neemt alle tijd voor je vragen zeer goede verkoper weet waar hij over praat 👌

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent!

Van vliet

Super

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te horen!

B.Colly

Fijn geholpen in de winkel door een ervaren verkoper. Het bezorgen verliep ook heel goed. Nette bezorgers die de tijd namen om de stoel te plaatsen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!