BEP DRENTH DRIESSEN

MOOI OPTIJD GELEVERD

Peter

Heel eenvoudig:goed!!

K. van Kessel

Helaas na weken zoeken naar oplossingen en beloftes op niets uitgekomen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen.

H v Breda

Best goed. Bezorging heel goed

Bert Oppers

Ze hebben ontzettend veel keus maar de prijzen zijn veel te hoog.
Ik mis de gebruiksaanwijzing en hoe kan ik deze reinigen en waarmee mag deze worden gereinigd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Helaas kunnen wij - naast de vanafprijzen - geen exacte prijzen noemen omdat dit geheel afhankelijk is van uw keuze. Kiest u bijvoorbeeld voor stof of leder? Gaat u... Hartelijk dank voor uw review: Helaas kunnen wij - naast de vanafprijzen - geen exacte prijzen noemen omdat dit geheel afhankelijk is van uw keuze. Kiest u bijvoorbeeld voor stof of leder? Gaat u voor een handmatige uitvoering of juist met motoren? Wilt u dan 1 motor of meerdere? Et cetera. uiteraard hebben wij een gebruiksaanwijzing bij uw stoel, deze zal direct naar u toe worden gezonden per mail. Uw stoel is in de fabriek van tevoren geïmpregneerd. Het enige wat wij aanraden als onderhoud is het gebruik van gedestilleerd water en afnemen met een schone vochtige doek.

Moling

Deskundig, vriendelijk en een groot aanbod

dhr. B

Prima, zelfs eerdere levering...aardige bezorgers.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Scholten

Primaa

MegBraam

Mwa, we hebben iemand thuis laten komen . Ik vond het een sgressieve benadering waardoor ik nu het gevoel heb dat ik belazerd /opgelicht ben .

Reactie Meubelzorg:

Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren: dat is absoluut niet onze bedoeling.

van Opstal

Vriendelijke en aardige verkoopster. De manier van verkopen staat me tegen. De eerst genoemde prijs was belachelijke hoog. Ik heb de stoel gekocht voor een achteraf gezien, nog een te hoge prijs.... Vriendelijke en aardige verkoopster. De manier van verkopen staat me tegen. De eerst genoemde prijs was belachelijke hoog. Ik heb de stoel gekocht voor een achteraf gezien, nog een te hoge prijs. De leren stoel laat nu , na 1 week al heel duidelijke zitafdrukken zien. Dit betekent dat de kwaliteit niet goed is. Ik ben teleurgesteld in manier van verkoop en kwaliteit.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent. U kunt ons altijd contacteren zodat we met u mee kunnen kijken.