g hoogendijk

Voor mij is dit nog even wennen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

B.H.J. Hendriks

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, wij hadden misschien ook wel wat geluk dat er bij ons in de buurt mensen een afspraak hadden gemaakt om thuis de stoelen te testen en dat ze ons later op de... Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, wij hadden misschien ook wel wat geluk dat er bij ons in de buurt mensen een afspraak hadden gemaakt om thuis de stoelen te testen en dat ze ons later op de dag ook konden bezoeken als wij dat wensten. En daar hebben wij gebruik van gemaakt, wij wisten wat wij wilden dat was mogelijk en in een paar dagen was onze bestelling rond. Perfect. Na enkele weken kon de stoel al worden geleverd en ik geniet er al iedere dag van.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Gino en Nelly

Al een tijdje op zoek en her en der gekeken, nergens zo goed en aardig en met aandacht ontvangen. We kregen van Jordy een deskundig advies en hebben twee stoelen besteld.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent door onze adviseur!

Nn

Ik ben in de winkel goed geholpen. Er werd gevraagd naar eventuele fysieke klachten en dit werd meegenomen in het advies voor een geschikte stoel. Het personeel was vriendelijk en kundig.
De...
De stoel is binnen de afgesproken tijd geleverd en de oude stoel is meegenomen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: Goed om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's. ik wens u nog veel plezier van uw order!

Welvaarts

Goede uitleg, wendbaar. Verstaat de klant.
Stoel zit heerlijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order

A Ve

Na tweede bezoek zeer goed geholpen en zijn naar tevredenheid overgegaan tot aankoop meubels
Ze hebben goed gekeken om de meubels op maat te laten maken.
Prima gevoel erbij gekregen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u er een goed gevoel bij heeft gekregen!

Meta Optendrees

Erg prettig.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Janniek

Snelle levering, eerder dan verwacht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order!

Bonté voor stoel Mevrouw Wiessner

Heel netjes.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Ik wens mevrouw Wiessner nog veel plezier van haar order toe!

Vromen

Zeer goed.goede service ,prima levering.Goede uitleg.Hopelijk is verdere service en onderhoud ook goed.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: mocht er iets met uw order aan de hand zijn (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) dan kunt u ons altijd opbellen zodat we het zo snel en zo goed mogelijk voor u... Hartelijk dank voor uw lieve review: mocht er iets met uw order aan de hand zijn (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) dan kunt u ons altijd opbellen zodat we het zo snel en zo goed mogelijk voor u op kunnen lossen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!