Annette

Deskundig, prachtige comfortabele stoelen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Jan

Goede ervaring, alle afspraken goed nagekomen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

kees offereins

Een gedreven verkoper en enthousiaste bezorgers!
Prima product, maar wel wat prijzig.

Dirk Desmet bestel nummer 3595

Nooit meer service 24/7 na een week nog niemand gezien
Koop nooit bij meubelzorg gewoon dieven verkoper kan ik niet herijken zelfs verkeerde levering

mast

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: blij om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Loukili

We zijn goed geholpen. Vriendelijk personeel.

John Eygelshoven

Goede ontvangst, komen duidelijk over, goede uitleg en meerdan genoeg keuzes.
Duidelijke offerte en goede levertijd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

A

Zeer vervelend dat er geen duidelijke prijzen bij de stoelen staan. Zodra je iets koopt voel je je sowieso al opgelicht, omdat de prijzen niet duidelijk worden weergegeven en er dan nog zogezecht... Zeer vervelend dat er geen duidelijke prijzen bij de stoelen staan. Zodra je iets koopt voel je je sowieso al opgelicht, omdat de prijzen niet duidelijk worden weergegeven en er dan nog zogezecht een goede korting gegeven wordt. Niet echt een Nederlandse manier van een aankoop doen. Wel ontzettend veel keuze, veel meer dan bij andere winkels. Ik kan u wel verzekeren dat met ondoorzichtige prijzen, iedereen die niet gewend is aan onderhandelen hier een nare nasmaak aan overhoud.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw review: Wat jammer dat u het zo ervaart.. ik wens u nog wel veel plezier met uw order!

de Bot Koning V.O.F.

De verkoop in de winkel is perfect.
De verkoop in de winkel is perfect.
Maar de bezorging van de meubels laat toch veel te wensen over heel erg gehaast schade aan de voordeur gemaakt waar ik echt beetje boos om ben en twijfel om u bedrijf aan te bevelen aan fam; en kennissen ik heb dit per telf kenbaar gemaakt aan u kantoor bij mevr ; Laura

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw review: wat goed om te horen dat de verkoop in de winkel goed is verlopen! jammer dat het bij de levering niet helemaal goed is gegaan. Onze oprechte excuses hiervoor!

Ton Hendriks

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!