Huibert Baak

Klantvrience.ijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te horen! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

A. Smies nelen

Vanaf informatie tot en met levering van de stoelen perfect geholpen en duidelijk uitleg gekregen. Bezorgers Mitchel en Gers hebben vriendelijk en netjes stoelen uitgepakt en neergezet

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

P. Hermkens

Goede kwaliteit en service. Alleen zou de brochure met prijzen wat meer realistisch gemaakt moeten worden. De vanaf is leuk, maar geef dan aan dat dit de meest uitgeklede vorm is en zodra je naar... Goede kwaliteit en service. Alleen zou de brochure met prijzen wat meer realistisch gemaakt moeten worden. De vanaf is leuk, maar geef dan aan dat dit de meest uitgeklede vorm is en zodra je naar leer en/of motoren gaat, dat je je deze prijs maal 2 of 3 moet doen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent!

van Lieshout

Helegoede service en zeer vriendelijke medewerkers goede deel gesloten

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent!

P van Lieshout

Meubelzorg Barendrecht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze showroom in Barendrecht!

Maja en Paul

Goed geholpen door verkoper Steven, nam alle tijd om ons alles uit teleggen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat Steven u goed heeft geholpen!

ter Stege

Geweldig en goed voorgelicht. Wij hebben daardoor de juiste keuze kunnen maken, en zijn dik tevreden met de stoel.
Onze complimenten.
Geertje en Thieme ter Stege

Prive

Redelijk korte levering tijd. Bezorging uiterst professioneel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn dat de bezorging goed is gegaan! ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

c. jansen

Word goed geholpen en goede service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Wilpstra

Vriendelijk en behulpzaam

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!