Gerard Bakkum

Mijn ervaringen tot op heden zijn goed te noemen. Ik heb echter een probleem. Wij hebben twee stoelen gekocht waarbij "mijn" stoel te hoog is. Gewoon er ff op zitten is geen optie. In de relaxstand... Mijn ervaringen tot op heden zijn goed te noemen. Ik heb echter een probleem. Wij hebben twee stoelen gekocht waarbij "mijn" stoel te hoog is. Gewoon er ff op zitten is geen optie. In de relaxstand is alles ok maar dan zijn je voeten al van de vloer. Ik hoop dat jullie dit lezen en contact met opnemen, 06-54721691.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: wat vervelend om te horen.. mijn collega's van de service afdeling zullen contact met u opnemen over een passende oplossing hiervoor.

Wattez

Goede ervaring

Henry

Mooi bedrijf ,ruime keus en vriendelijk personeel
We werden geholpen door Steve ,duidelijke uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze verkoper!

Pvpig@kpnmail.nl

Geweldig

mw Van der Plasse

Accuraat gewerkt, duidelijk advies, helaas lange wachttijd op de stoel van mijn moeder

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Ik wens uw moeder nog veel plezier van haar order toe!

Erica

Super positief. Uitstekende uitleg van de keuzemogelijkheden in het filiaal Barendrecht, zeer klantvriendelijk contact over het afleveren van onze fauteuil en de chauffeurs waren ook top!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review, ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Laan

Netjes geholpen, zeer tevreden met advies, levering en zijn klantvriendelijk!!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat er de tijd voor u is genomen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Verjans

Zeer kundig

Bunschoten

Goede ervaring goed geadviseerd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!