klop

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Kruger g

Uitstekend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review! wij wensen u veel zitplezier toe!

M van den Heuvel

De verkoop meneer was vriendelijk. De aflevering meneer wat minder.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Jammer om te horen dat de bezorging wat minder was. Ik wens u alsnog veel plezier van uw order toe!

Anne Chris Wakkee

Heel fijn dat er showmodellen in huis worden gebracht. Kan je ook meteen zien hoe zo’n toch wel grote stoel in je huiskamer staat.
Heel aardige mensen aan de telefoon. Afspraken kunnen op zeer...
Heel aardige mensen aan de telefoon. Afspraken kunnen op zeer korte termijn gemaakt worden.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service! wij wensen u veel zitplezier toe!

Van moorsel

Heel veel keuze

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder!

Kolenbrander

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat leuk om te lezen dat u een goede ervaring bij ons heeft! Wij wensen u nog veel zitplezier toe!

de Rooij

Prima service, goed geholpen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent! wij wensen u nog veel zitplezier toe!

De Wissel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wij wensen u nog veel zit plezier toe!

Rik van der Linden

Prima. Goede verkoper en nette bezorgers

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier zijn wij erg blij mee. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

meeuwis

Reactie Meubelzorg:

Hartelijke dank voor uw review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!