Noordover

Vriendelijk tijdens bezorging van de twee stoelen. helaas was er maar een kleurstaal ipv 2. (ondanks we hiervoor 2 keer gebeld hadden 2e staal nog niet ontvangen. Bij gebruik vn een vn de twee... Vriendelijk tijdens bezorging van de twee stoelen. helaas was er maar een kleurstaal ipv 2. (ondanks we hiervoor 2 keer gebeld hadden 2e staal nog niet ontvangen. Bij gebruik vn een vn de twee stoelen bljkt deze niet makkelijk te draaien, we gaan hiervoor de service dienst bellen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed dat u contact opneemt met onze servicedienst, zij zullen u inderdaad verder helpen. Ik wens u nog veel plezier van de order toe!

Leo en Jeanne

Goed geholpen en advies gekregen !!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Anne-Marie Clement Wortman

Heel goed. Zowel de informatie en uitleg bij aankoop alsook de bezorging van twee hardwerkende medewerkers.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Dockx

(Bewerkt)

Eerlijk, we voelen ons bedrogen. We gingen voor een motorloze zetel, maar bij de demonstratie werd een zetel met motor gebruikt omdat er geen model zonder beschikbaar was. Groot was onze... Eerlijk, we voelen ons bedrogen. We gingen voor een motorloze zetel, maar bij de demonstratie werd een zetel met motor gebruikt omdat er geen model zonder beschikbaar was. Groot was onze ontgoocheling toen later bleek dat mijn partner niet sterk genoeg was om de zetel te bedienen
meubelzrog heeft een voorgesteld, om de zetel te vervangen door een zetel met twee motoren, wij betalen enkel de motoren, en wij hebben dat voorstel aangenomen.

Sanderse

Goed geregeld

K.Chr.Uittien

?

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Van Bueren

A Schreuder

Prima geleverd binnen de afgesproken tijd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

p.w.roelands

Fijn bedrijf mooie spullen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw aardige review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Johan

Goede ervaring. Vriendelijk en behulpzaam personeel