h.van schaik

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

TjHa

Tot nu toe positief

AJM van Kuijk

Tot nu toe ben ik ben zeer tevreden over de geleverde stoelen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Fijn om te horen dat alles naar wens is, ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Huyghe Jit

(Bewerkt)

U heeft mij wel de verkeerde zetel gegeven en reeds betaald ik had één zetel gevraagd met massage en u heeft mij een gegeven zonder massage. Wanneer brengen jullie de juiste zetel?

Annie Witters

Dienst na verkoop werkt niet, we wachten al 2 mndn om foute levering te vervangen...

beste,
zoals telefonisch besproken komt er morgen iemand langs om het optelossen met u

De groot

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Mevr. Borman

Een hele fijne ervaring. Begon al met de meneer die bij mijn moeder thuis alles kwam opmeten. Gezellig gebabbeld en goede uitleg. En toch een snelle levering. Was gezegt 3 maanden maar de stoel was... Een hele fijne ervaring. Begon al met de meneer die bij mijn moeder thuis alles kwam opmeten. Gezellig gebabbeld en goede uitleg. En toch een snelle levering. Was gezegt 3 maanden maar de stoel was met 7 weken bezorgt.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u moeder nog veel plezier van haar order toe!

José Harleman

Dit bedrijf misbruikt kwetsbare ouderen door willens en wetens ze onder druk te zetten en te misleiden!!!!

Wees gewaarschuwt!

P.J. Visser

Prima firma

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!