Lettie van Lunteren

Zeer nette mensen en goed geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn dat u goed bent geholpen door onze adviseur, Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Monique

Goede ervaring gehad. Mooi dat jullie met stoelen komen aan huis die je kunt proberen. Vriendelijk personeel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Joke Bos

Prima behandeld door vriendelijke adviseur ! Stoel kwam op tijd ! De stoel zit heerlijk ik ben er blij mee !

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

J. Kooiman

Mijn ervaring met meubelzorg, is niets dan positief. Dat begon al tijdens het eerste telefoon gesprek. Het verliep heel ontspannen. En toen de meneer met de show stoelen kwam. Ging dat ook... Mijn ervaring met meubelzorg, is niets dan positief. Dat begon al tijdens het eerste telefoon gesprek. Het verliep heel ontspannen. En toen de meneer met de show stoelen kwam. Ging dat ook ontspannen. Uiteindelijk werd het de stoel waarop ik nu heerlijk op zit. Ik wil dan ook graag jullie aanraden. Tot zover mijn ervaring met Meubelzorg.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u positief bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Dirk

Levering binnen 9 weken en keurige leverantie op aangegeven moment!

Erick

Goede

E.Meesters

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Rene

Dure stoel van dik 3000 Euro binnen garantietijd van 2 jaar stuk. Reparatie wordt uitbesteed aan een ander bedrijf. (Meubelreparatie.nl) Kunnen geen afspraak maken na mijn werktijd zodat ik thuis... Dure stoel van dik 3000 Euro binnen garantietijd van 2 jaar stuk. Reparatie wordt uitbesteed aan een ander bedrijf. (Meubelreparatie.nl) Kunnen geen afspraak maken na mijn werktijd zodat ik thuis kan zijn. Zouden na 15.00 laqngs komen, heb ik alles voor moeten regelen en heb hiervoor hemel en aarde moeten bewegen. Ik kon net op tijd om 14.55 thuis zijn. Was de monteur om 14.45 langs, kon niet even wachten tot de afspraaktijd, doet een kaartje in de bus en ze nemen wel weer contact op. Schandalige zaak. Je bent goed voor je geld, ze zijn niet goed voor de aftersales en service.

Beijeman

Nou heb een stoel gekocht en die is gebracht prima mensen . Maar verder kan ik nog geen oordeel geven eerst maar ervaren hoe het verder gaat hoop goed

Leegwater

Positief