Penders

Super klantvriendelijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

nvt

Hans Greuter

Wij hebben twee uitstekende staop/relaxstoelen gekocht. Bij de aankoop hebben we wel veel van de prijs moeten afdingen. Dat vonden we wel jammer. De prijzen van de stoelen in de cataleges en op de... Wij hebben twee uitstekende staop/relaxstoelen gekocht. Bij de aankoop hebben we wel veel van de prijs moeten afdingen. Dat vonden we wel jammer. De prijzen van de stoelen in de cataleges en op de website staan veel lager geprijsd dan dat ze werkelijk kosten.
We hebben vier maanden moeten wachten voordat we de stoelen kregen. We waren daar wel op voorbereid, maar het was de uiterste leverdatum.
De bezorging was uitstekend.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: de prijzen in de brochure zijn prijzen voor een vaste, kale stoel , ik zie dat u gekozen heeft voor een stoel met 1 motor + staop functie en leder hierdoor komen er... Hartelijk dank voor uw review: de prijzen in de brochure zijn prijzen voor een vaste, kale stoel , ik zie dat u gekozen heeft voor een stoel met 1 motor + staop functie en leder hierdoor komen er kosten bij op de vanaf prijs. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons altijd bereiken op 085-065 5292. Ik wens u nog veel plezier van uw order!

Ter Horst

Goede dag ik vind de folder misleidend uit eindelijk zijn wij veel duurder uit.Wat niet wil zeggen dat wij niet te vreden zijn

Annelies Martienus-Bosscher

Keurig bedrijf , mooie stoel.
Zit helaas niet goed. Voel metaal door de zitting heen. Te ondiep. Niet er gauw weer vanaf. Prachtig leer, dat wel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat de stoel niet goed zit. U kunt het best contact met ons hoofdkantoor opnemen op 085 065 5292: ook kunt u een mail sturen naar onze... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat de stoel niet goed zit. U kunt het best contact met ons hoofdkantoor opnemen op 085 065 5292: ook kunt u een mail sturen naar onze serviceafdeling (service@meubelzorg.nl). Wij lossen dit graag met u op!

Gijsbertsen

Nette medewerkers, geen aandringerij, snelle levering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn dat alles goed is gegaan. ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Stehouwer Hoogvliet

M Wotte

Alles is goed verlopen

J.Bosch

Prima, vanaf het bezoek aan de winkel tot en met de levering

Van Dijk

Netjes geholpen zeer professioneel