Stoel besteld nadat wij thuis een aantal modellen hebben uitgeprobeerd. Stoel geleverd naar wens en binnen de levertijd.
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!
Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat de levering goed is gegaan. Ik wens u veel plezier van uw order!
Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren, hier gaan we meteen achteraan want dat is niet waar wij voor staan.
Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat de stoelen goed zitten. Ik wens u er nog heel veel plezier van!
Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen dat u zo lang in de wacht heeft gestaan, wij zijn er druk mee bezig om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ik wens u nog veel plezier van uw...
Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u veel gedoe heeft ervaren, u zou ons altijd kunnen bellen op 085 065 5292 om uw probleem / klacht neer te leggen: zo kunnen we u verder...
Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen dat u niet goed in de stoel zit. U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer 085 065 5292, ook zou u rechtstreeks naar onze serviceafdeling...