C Klifman

Goede ervaring,stoel netjes gezorgd en uitleg gehad

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

M koning

Top

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

A van uden

Zeer goed

volkerts

Niks mis mee

G.A. Drijver

Na op zeer vriendelijke wijze ontvangen te zijn in Barendrecht door Roy Schaap zijn wij dankzij zijn deskundige en adequate begeleiding tot de juiste keuze van een sta-op stoel gekomen waar wij, na... Na op zeer vriendelijke wijze ontvangen te zijn in Barendrecht door Roy Schaap zijn wij dankzij zijn deskundige en adequate begeleiding tot de juiste keuze van een sta-op stoel gekomen waar wij, na inmiddels twee weken thuis in gebruik, uiterst tevreden mee zijn.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden en goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

to willems

Levert een prima stoel op tijd en correct af.

Vermeulen

Mooie stoelen, die geweldig zitten.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

J.A.M.Kronieger

Prima bedrijf goed geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Brandy Zweep

Prima service en fijne verkopers! In mijn geval was de levering op zaterdag omdat de levering anders veel later zou plaatsvinden. Fijn dat de mannen zo enorm flexibel zijn.

D.Westerman

Helaas niet best