T.P. de Roodt

Geweldig goed geholpen en wat voor ons belangrijk een goed advies.Jeroen en zijn chef hebben ons over de streep getrokken in Barendrecht.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

F Kouijzer

Heel lang moeten wachten

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u de levertijd als lang heeft ervaren: helaas gaat er wat tijd overheen om een op maat gemaakte stoel te produceren. Ik wens u veel plezier... Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u de levertijd als lang heeft ervaren: helaas gaat er wat tijd overheen om een op maat gemaakte stoel te produceren. Ik wens u veel plezier van uw order toe!

van den Bos

Stoel zou zonder magneet geleverd worden maar deze zat er toch in.
Ze komen volgende week langs om magneet te verwijderen.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw review: vervelend om te horen dat er toch een magneet is geleverd, excuses voor het ongemak. Gelukkig wordt volgende week de magneet verwijderd. Ik wens u wel nog veel plezier van uw... Bedankt voor uw review: vervelend om te horen dat er toch een magneet is geleverd, excuses voor het ongemak. Gelukkig wordt volgende week de magneet verwijderd. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe!

A.G.M.Baggen Stein BV

Telefoniste super vriendelijk behulpzaam.evens de bezorgers van de stoel. tel n Hr nou 1 ongelikte beer

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review: ik wens u nog veel plezier van de order toe!

Jan van Rossum

Afspraken zijn correct nagekomen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Hoegen Dijkhof

Positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

RCRH

Goed contact en nakomen van afspraken

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

j j hofstra- blok

Ben zeer tevreden over de stoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

S.L.E. Vos-Slangen

Ik ben tevreden met mijn nieuwe relax-stoel maar vind bij nader inzien het jammer dat ik ook niet gekozen heb voor mijn rugzitting, zodat die wat gekanteld kan worden. Bij de proef werd mij dat... Ik ben tevreden met mijn nieuwe relax-stoel maar vind bij nader inzien het jammer dat ik ook niet gekozen heb voor mijn rugzitting, zodat die wat gekanteld kan worden. Bij de proef werd mij dat niet getoond. Jammer ik had meer moeten doorvragen maar waarschijnlijk had men geen stoel met die werking bij zich.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u spijt heeft van uw keuze. U kunt ons altijd bereiken op 085 065 5292 en dan zijn we uiteraard bereid om samen met u te kijken naar een... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te horen dat u spijt heeft van uw keuze. U kunt ons altijd bereiken op 085 065 5292 en dan zijn we uiteraard bereid om samen met u te kijken naar een stoel waar u wel helemaal tevreden over bent!

vd Zander

Ben niet tevreden over het geleverde product. Bij elke standverandering verplaatst de stoel zich. Deze stoel heb ik aangeschaft ivm o.a. rugproblemen. Toch moet ik nog dagelijks (soms 2 X) de stoel... Ben niet tevreden over het geleverde product. Bij elke standverandering verplaatst de stoel zich. Deze stoel heb ik aangeschaft ivm o.a. rugproblemen. Toch moet ik nog dagelijks (soms 2 X) de stoel op zijn plaats zetten.
Wat mij betreft mag je hem komen ophalen. Hij voldoet generlei aan de gestelde verwachtingen.