Ha.hagemense.⁷

Lange levert.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: helaas zit er een langere levertijd verbonden aan een op maat gemaakt product. Gelukkig heeft u eindelijk uw order ontvangen dus ik wil u er nog heel veel plezier mee... Hartelijk dank voor uw review: helaas zit er een langere levertijd verbonden aan een op maat gemaakt product. Gelukkig heeft u eindelijk uw order ontvangen dus ik wil u er nog heel veel plezier mee wensen!

stubbe

Ze verkopen mooie stoelen,maar ze zijn naar verhouding erg duur.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Ik zie dat u een mooie, luxe ledersoort uit heeft gekozen voor uw stoel: ook zie ik dat u meerdere motoren erin heeft laten zetten. Helaas zit hier een meerprijs aan... Hartelijk dank voor uw review. Ik zie dat u een mooie, luxe ledersoort uit heeft gekozen voor uw stoel: ook zie ik dat u meerdere motoren erin heeft laten zetten. Helaas zit hier een meerprijs aan verbonden: ik hoop wel dat u er heel veel plezier van gaat hebben!

H.Bosmans

2 duurde stoelen zijn aangeleverd van totaal ongeveer 1800
Euro. Klachten doorgegeven . Stoelen zijn scheef

Onbekend

Gewoon goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Pjm haan

Jullie doen het goed zo

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Meubelzorg

Ze geven goede uitleg.en ze zijn heel vriendelijk.zodoor blijven gaan

Op den Camp

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

de Ruijter

Het is heel erg jammer en onverantwoordelijk om een zeer jonge chauffeur/bezorger alleen op pad te sturen. De stoelen zijn alleen niet te tillen en zeker onhandzaam ook kwa gewicht.
Dit moet ik...
Dit moet ik toch even kwijt.

Groet Joachim de Ruijter, Harlingen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Normaliter worden alle orders altijd door 2 man (bezorgers) bezorgd maar helaas was er op de dag dat wij uw order kwamen afleveren een zieke in het spel. Ik wens u nog... Hartelijk dank voor uw review. Normaliter worden alle orders altijd door 2 man (bezorgers) bezorgd maar helaas was er op de dag dat wij uw order kwamen afleveren een zieke in het spel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Andre van Os

2 stoelen gekocht, maar thuis situatie is veranderd mijn moeder zal geen gebruik meer kunnen maken van een stoel en zit nu in een verzorgingshuis. Geprobeert de stoel te annuleren dit was niet... 2 stoelen gekocht, maar thuis situatie is veranderd mijn moeder zal geen gebruik meer kunnen maken van een stoel en zit nu in een verzorgingshuis. Geprobeert de stoel te annuleren dit was niet mogelijk omdat de stoel al binnen was. Dus zit mijn vader met 2 stoelen waarvan 1 niet gebruikt word dus€4500 weg . Dit noemt men service. Voor ons geen meubelzorg meer.

vd Geijn

Stoel is goed, helaas slechts enkele dagen kunnen genieten. Jammer dat Meubelzorg in geval van overlijden van klant niet meedenkt in een oplossing voor een toch prijzige stoel; ondanks dat het... Stoel is goed, helaas slechts enkele dagen kunnen genieten. Jammer dat Meubelzorg in geval van overlijden van klant niet meedenkt in een oplossing voor een toch prijzige stoel; ondanks dat het natuurlijke klant specifieke stoelen zijn.