Plugge(dochter van de ouders van de stoelen)

Voor mijn ouders 2 staop stoelen besteld, het is nu netjes afgeleverd, alles is uitgelegd, van tevoren met proefstoel alles uitgeprobeerd , perfect, alleen de verkopers zijn alleen niet helemaal... Voor mijn ouders 2 staop stoelen besteld, het is nu netjes afgeleverd, alles is uitgelegd, van tevoren met proefstoel alles uitgeprobeerd , perfect, alleen de verkopers zijn alleen niet helemaal goed geïnformeerd over hoe lang het gaat duren van de stoelen wordt gezegd 12 weken, kan 16 weken maar uiteindelijk is standaard 16 weken. Zo ook 1 week van tevoren zou ik gebeld worden maar is 2 a 3 dagen van te voren. Verder uitstekend geholpen moet ik zeggen, ook de aflevering was netjes.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Onze levertijd varieert inderdaad van 8 tot 16 weken en zodra de orders binnen zijn gekomen willen wij deze natuurlijk ook... Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Onze levertijd varieert inderdaad van 8 tot 16 weken en zodra de orders binnen zijn gekomen willen wij deze natuurlijk ook zo snel mogelijk leveren bij onze klanten. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

M Bronkhorst

Goede service maar niet zo tevreden over de stoel. Moeilijk een goede stand te vinden veel last van mijn lijf.

Dirk S

Meubelzorg Barendrecht zeer goed geadviseerd .

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review!

Mw Ensing

Fijn advies er wordt tijd voor je genomen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review, fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Rietberg

Je word goed geholpen,fijne mensen helpen je om een goede keus te maken.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Karsten

Wij werden vriendelijk ontvangen en heel goed en deskundig geholpen. Alles werd goed uitgelegd en en meerdere opties werden bekeken waardoor wij een hele goede keus konden maken. Bedankt Steven.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie, wij wensen u veel plezier van uw order!

C.F.J. Huisman

Prima, prettige bediening, goede uitleg.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Kerkstra

Vriendelijk en niet opdringerig geholpen

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie, wij wensen u veel plezier van uw stoel!

d

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Bedankt. Wij wensen u veel plezier van uw order!

Knijnenburg

Netjes verzorgt en afgehandeld nette chauffeurs goede uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van de order toe!