A. Jansen

Komen niet beloftes na bij oudere mensen. Erg ontevreden

De Jong

Heel goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van de order toe!

Philip Maree

Netjes geholpen zowel in de winkel als de bezorgers.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u netjes geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

MdM

De kwaliteit van de stoelen is, geheel volgens verwachting. Goede voorlichting in de winkel (Barendrecht) gekregen. De leveringstijd was 16 weken.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier van uw order!

E.P. Oostdijk

Onze ervaringen met Meubelzorg zijn goed, de gemaakte afspraken worden nagekomen en de levering van de sta-op stoel is is prima verlopen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat alles goed is gegaan. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Miep Kruijt

Vertegenwoordiger van Uw bedrijf was keurig op tijd en heeft ons goed geholpen. Stoel voor mij en voor mijn vrouw (die moest worden aangepast) voldoen aan onze eisen. Levertijd was korter dan... Vertegenwoordiger van Uw bedrijf was keurig op tijd en heeft ons goed geholpen. Stoel voor mij en voor mijn vrouw (die moest worden aangepast) voldoen aan onze eisen. Levertijd was korter dan gepland. Personeel die onze stoelen bracht zeer correct en behulpzaam.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie, wij wensen u veel plezier van uw order!

J. Pietersen

Prima!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van de order toe!

Nvt

Goed geholpen, vond wel dat er weinig verschil zit tussen een autoverkoper en een meubelverkoper, erg snelle praters

Reactie Meubelzorg:

Bedankt! Wij wensen u veel plezier van uw order.

M.D. de Kort

Gewoon netjes bezorgd. Bleef rustig toen het van onze kant niet lukte de betaling te doen zoals was afgesproken.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie, wij wensen u veel plezier van uw order!

Verdonk

Na 2 maanden zagen de geleverde stoelen er niet meer uit. Leer aangetast en een valse vouw in de zitting. Na klachten liet Meubelzorg het compleet afweten. Twee stoelen voor € 6000,- niet meer om... Na 2 maanden zagen de geleverde stoelen er niet meer uit. Leer aangetast en een valse vouw in de zitting. Na klachten liet Meubelzorg het compleet afweten. Twee stoelen voor € 6000,- niet meer om aan te zien! Schandalig!