Piet Verstegen

De mensen die ik aan de tel.heb gesproken waren allesbehalve vriendelijk kortaf en bot

Meeues

Goede ervaring goed en kundig geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

De koning

Nvt

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Thijs Dupuis

Goed en eerlijk bedrijf

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw lieve review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Tinie Verschoor

Keurige afhandeling

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

VERA

ZEER GOED BEDRIJF ALLEEN COMNUCATIE KAN WAT BETER

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

M.A. van der Voort

Ik lees een hoop onvrede over Meubelzorg, hier mijn ervaring. Op 15 april ben ik geweest Bij Meubelzorg Barendrecht, ben daar na alle tevredenheid geholpen en heb na veel gezellig babbelen de voor... Ik lees een hoop onvrede over Meubelzorg, hier mijn ervaring. Op 15 april ben ik geweest Bij Meubelzorg Barendrecht, ben daar na alle tevredenheid geholpen en heb na veel gezellig babbelen de voor mij acceptabele prijs betaald (van te voren via internet rond gekeken). Mij is ook verteld dat de levering wat vertraagd kon zijn i.v.m. de oorlog, dat betekende ongeveer 16 weken. Volgende week komt de stoel. En ja deze stoelen zijn behoorlijk geprijsd maar mijn vorige stoel (€ 800,-) daar ben ik na 4 jaar doorheen gegaan. Met vriendelijk groet,
Rinie van der Voort

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij zullen u zo snel mogelijk opbellen voor het maken van een leveringsafspraak zodra uw order bij ons binnen... Hartelijk dank voor uw lieve review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij zullen u zo snel mogelijk opbellen voor het maken van een leveringsafspraak zodra uw order bij ons binnen is gekomen!

A Bloebaum

Goed bedrijf , het duurde wel erg lang eer de levering kwam

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u de levertijd lang vond. Helaas zit er nou eenmaal een langere levertijd verbonden aan onze op maat gemaakte fauteuils: ik hoop wel dat u er... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u de levertijd lang vond. Helaas zit er nou eenmaal een langere levertijd verbonden aan onze op maat gemaakte fauteuils: ik hoop wel dat u er heel veel plezier aan gaat hebben!

Sijmonsma

Ña eerst weken langer ģëwaćht te hebben dan bij de koop was afgesproken, was mijn stoel äl binnen 2 maanden stuk. Eweer moeten we weken wachten voor ze komen ŕepáreren
Het woordje zorg...
Het woordje zorg kunnen ze wel weglaten!

a.baetens

Goede morgen
wij zijn door onze overburen aanbevolen over jullie stoelen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!