Prive

Prima, hebben zich goed aan hum afspraak gehouden en een prima product geleverd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Van Leunen

Heel fijn

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer! Fijn te lezen dat alles goed verlopen is.
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.

Haneveld

Super

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen! Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Toos Limonard

Mijn ervaring met meubelzorg is heel positief. De bezorgers waren heel klantvriendelijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen, hier doen wij het voor! Ik wens u nog veel zitplezier toe!

LW Seel

Goede begeleiding. Prima sflevering

fam. D. Boer

Bardos stoel gekocht in Nunspeet perfect geholpen door Monique met goed uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur in Nunspeet. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

blokland

Een bedrijf waarnaar jewoord geluistert goede survies

Loeffen

Goede en fijne monteurs

MEUBELZORG

SAMEN GOEDE AFPRAKEN

Susanne

Prima, goede begeleiding bij keuze stoel en proces van productie tot levering is duidelijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent! Ik wens u nog veel zitplezier toe!