Particulier

Aangenaam

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie, wij wensen u veel plezier van de stoel!

H van Klompenburg

Meer dan uitstekend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!

Boogerds

Netjes. Ontvagen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier van uw order.

Van Kleef

Goed bedrijf

Reactie Meubelzorg:

Heel erg bedankt voor uw lieve review: fijn om te zien dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Barendrecht

Vandaag met mijn vader van 90 jaar bij meubelzorg in Barendrecht geweest.( 1-7-22). Ons doel was een sta op stoel kopen. Wij werden vriendelijk ontvangen door Jeroen , die ons kwam helpen. Hij... Vandaag met mijn vader van 90 jaar bij meubelzorg in Barendrecht geweest.( 1-7-22). Ons doel was een sta op stoel kopen. Wij werden vriendelijk ontvangen door Jeroen , die ons kwam helpen. Hij heeft op duidelijke en rustige wijze ons wegwijs gemaakt in een wereld die voor ons onbekend was. Na alle tijd te hebben genomen, kon wij een besluit nemen. Iedereen blij! Dank voor je goede hulp en advies, Jeroen!
Fam. de Meij uit Barendrecht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over de hulp en het advies!

Lenzen

Klant vriendelijk goede uitleg ze hebben ons super geholpen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: fijn dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Netty Meijer

Duidelijkheid en goede afspraken.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw lieve review: fijn om te zien dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

M.P.Mol

Goede informatie en prima geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

A.H.Janssen

Levertijd wel lang. Verder goed.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier met uw order!

J.S. Kievit-Zandee

Zeer goed