Gabrielle

Goede ervaring

Reactie Meubelzorg:

Heel erg bedankt voor uw lieve review: fijn om te zien dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

van Putten

Luistert naar de wensen van de klant en men denkt mee

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij doen graag ons best om aan uw wensen te voldoen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw stoel!

Savelkoul

Wij zijn eens binnen gelopen om te zien of er voor ons iets bij was wat we konden gebruiken. De verkoper heeft ons goed geholpen maar we kregen de prijs niet rond, daarna heeft de bedrijfsleider de... Wij zijn eens binnen gelopen om te zien of er voor ons iets bij was wat we konden gebruiken. De verkoper heeft ons goed geholpen maar we kregen de prijs niet rond, daarna heeft de bedrijfsleider de knoop doorgehakt want jullie maken reclame met stunt prijzen maar in de winkel staan heel andere prijzen. Zo zijn we tot een akkoord gekomen.

Reactie Meubelzorg:

Fijn om te horen dat u eruit gekomen bent over de prijs. Wij wensen u veel plezier van uw order!

L.J.M. van Bladel

Vanaf mijn telefonisch contact tot op heden goede ervaringen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

De Bruin

Heel netjes en goed te woord gestaan. Denken mee in mogelijkheden.

Bouterse

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Particuliere

Vriendelijke medewerkers

Reactie Meubelzorg:

Heel erg bedankt voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Jutte-Boekhout

Helemaal top👍

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw order.

G.Hoffman

Na 2 weken gebeld omdat mijn stoel niet goed zit.Eerst met de klantenservice in debat.Ze maken nooit fouten.Eindelijk kreeg ik ze zover dat er iemand kwam kijken.En dan komt er iemand,om dan te... Na 2 weken gebeld omdat mijn stoel niet goed zit.Eerst met de klantenservice in debat.Ze maken nooit fouten.Eindelijk kreeg ik ze zover dat er iemand kwam kijken.En dan komt er iemand,om dan te horen dat ze pas na 8 weken een klacht in behandeling kunnen nemen.Dus nee ik ben hier niet tevreden mee.

H Gersonius

Prima bedrijf

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier van uw order!