André Bevers

Ik ben tevreden maar ik zou graag gezien hebben dat de armleuningen ietwat meer uit elkaar hadden gestaan, laat me zeggen +/- 10 cm of te wel 5 per zijde.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: u kunt altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor.
Veel plezier van uw order!

Bernards

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Particulier

Goede service

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier van uw order.

J. N. van Linteren

Voor mij een prima bedrijf, vriendelijke ter zake kundige mensen

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier van uw order!

Stax

Gode kwaliteits-prijsverhouding

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier van uw order!

I. Dekker

Wij zochten een relax stoel voor mijn schoonmoeder van 91. Echter i.v.m. haar conditie en situatie, konden wij niet wachten op lange levertijd. Zijn uitstekend geholpen bij Meubelzorg... Wij zochten een relax stoel voor mijn schoonmoeder van 91. Echter i.v.m. haar conditie en situatie, konden wij niet wachten op lange levertijd. Zijn uitstekend geholpen bij Meubelzorg Heerhugowaard, waar wij een fantastisch showmodel hebben gekocht. Schoonmoeder erg blij mee. Service uitstekend!!!

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent en dat uw schoonmoeder blij is met haar stoel. Hopelijk kan ze er nog lang van van genieten!

c,de bruin

vd Oudenrijn

Goede en vriendelijke informatie.

Marian

Denken met je mee, nemen de tijd voor je

Ans Bartels

Vriendelijk en deskundig geholpen. Nam de tijd voor ons.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw order!