Van der Voorden

Alles is goed gegaan volgens afspraak

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is gegaan. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Bianca Vink

Margriet Steemeijer

Heel goed geholpen en de bezorgers hebben het ook heel goed gedaan

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor uw reactie! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van uw order.

Riny Weemen

Ben tevreden, alleen komen er vouwen in het leer, maar dat hoort er bij, werd mij gezegd.

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order!
Mocht er iets zijn kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

P van lieshout

De aankoop in de winkel was erggoed alleen de aflevering van de stoel was erg lang ongeveer 18 weken wat ik veel te lang vind en daar had best over gebeld kunnen worden en zou er iets aan gedaan... De aankoop in de winkel was erggoed alleen de aflevering van de stoel was erg lang ongeveer 18 weken wat ik veel te lang vind en daar had best over gebeld kunnen worden en zou er iets aan gedaan kunnen worden om de klant alsnog tevreden te stellen

B.Takman

Nieuwe stoel

Baart

Fijne ervaring met goede hulp en uitleg.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: goed om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van de order toe!

particulier

Goede ervaring. Duidelijke afspraken.

S. van Zanten

Ruime keuze aan relaxfauteuils met ondoorzichtige prijsstelling.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!

M.Loos

Goed ontvangen op deLocatie Barendrecht.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te horen dat u goed bent ontvangen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!